Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Тривають перевірки з дотримання протиепідемічного режиму на території громади
2021-11-15

Через погіршення епідемічної ситуації на території Полтавської області продовжуються перевірки з дотримання протиепідемічного режиму на території громади. Комісійно перевіряють дотримання протиепідемічного режиму суб'єктів господарювання та громадян. Радимо громадянам із розумінням ставитися до нинішньої складної епідеміологічної ситуації і не допускати порушень карантинних обмежень.

 У зв'язку з погіршенням епідемічної ситуації на території Полтавської області та на виконання Розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов'язаної із поширенням коронавірусної хвороби СOVID-19 на території Полтавської області від 03.11.2021 року № 204, та на виконання Розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов'язаної із поширенням коронавірусної хвороби СOVID-19 на території Миргородської міської територіальної громади від 03.11.2021 року № 64 "Про виконання невідкладних заходів у зв'язку з погіршенням епідемічної ситуації на території області з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби СOVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2 на території Миргородської міської територіальної громади,  в період з 05.11.2021 р. по 12.11.2021 року були проведені перевірки суб'єктів господарювання міста в частині дотримання карантинних обмежень. Для проведення перевірок були залучені представники Миргородського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області, Миргородського міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень державної установи "Полтавський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України", Миргородського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, відділ підприємництва, торгівлі та агропромислового комплексу. У ході перевірки  проводилась роз'яснювальна робота щодо посилення контролю за дотриманням суб'єктами господарювання правил карантину людей, санітарно–гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб".

Повідомляємо, що перевірки з дотримання протиепідемічного режиму суб'єктів господарювання, громадянами, будуть проходити і надалі. Радимо громадянам із розумінням ставитися до нинішньої складної епідеміологічної ситуації і не допускати порушень карантинних обмежень.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]