Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Тривають аварійно-відновлювані роботи на каналізаційному колекторі
2022-06-08

Кошти на ремонт виділені з резервного фонду місцевого бюджету. Гроші спрямували на закупку відповідних матеріалів та обладнання місцевому комунальному підприємству. Нагадаємо, що внаслідок пориву на мережі, сталося руйнування самопливного каналізаційного колектору на вулиці Гоголя, 120. Внаслідок аварії було припинено водовідведення лівобережної частини міста та частково обмежено водопостачання споживачам.

Силами підприємства тоді було виконано першочергові аварійно-відновлювальні роботи на аварійній дільниці колектору, але це не вирішило проблему повністю. Щоб не допустити можливих екологічних наслідків, потрібно було облаштувати тимчасову станцію перекачки стоків з подальшою заміною зруйнованих каналізаційних труб колектору. Через складний фінансовий стан КП "Миргородводоканал" не змогло закупити відповідне обладнання, і тому звернулося за допомогою. Для недопущення переростання вищезазначених подій у надзвичайну ситуацію, виділено майже 430 тис. грн. з резервного фонду бюджету громади для ремонту самопливного каналізаційного колектора.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]