Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Триває робота над стратегічним документом громади
2024-02-27

У Миргородській громаді  продовжують відшліфовувати Стратегію розвитку, яка визначає ключові завдання та цілі, поставлені до 2030 року. 27 лютого  на п'ятому засіданні робочої групи, яке відбулося під головуванням   заступника міського голови – начальника управління економічного розвитку та інвестицій міської ради Наталії Молочко,  було обговорено пропозиції, які надійшли  під час громадського обговорення цього документу.  

 За словами консультанта проєкту Володимира Письмака, однією з таких пропозицій було синхронізувати План дій до Стратегії  з Планами дій по реалізації Державної та обласної стратегій шляхом продовження Плану дій до 2027 року. Критеріями для пролонгації терміну стали попередньо проаналізовані технічні завдання для проєктів місцевого розвитку, оскільки їх дія не закінчується в 2026 році, та  передбачене значне фінансування (1660 млн. грн) з різних бюджетів.

Нагадаємо, що на сайті міської ради було оприлюднено Повідомлення про оприлюднення проєкту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування «Стратегія розвитку Миргородської міської територіальної громади до 2030 р.».

Обговорення цього документу завершується 1 березня 2024 року.  Після чого Проєкт Стратегії розвитку Миргородської міської територіальної громади буде винесено за затвердження сесії.

Проєкт Стратегії розвитку Миргородської  міської територіальної громади до 2030 року розробляється  за підтримки проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей» у межах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]