Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Територія добра і світла
2019-02-04

Хто говорить, що методична робота – це нудно і не цікаво? Центр естетичного виховання одноголосно заперечує – "ні", це може бути дуже креативно, пізнавально і, головне, потрібно! У ЦЕВі влаштували незвичайну педагогічну раду «Філіжанка кави на Території добра і світла», яку підготувала і провела заступник директора з навчально-виховної роботи Валентина Чемара.

Завдання методичного заходу було створення комфортного середовища для кожного працівника ЦЕВ з метою ефективного здійснення освітнього процесу в закладі. Організатор педради запросила на засідання не лише педагогів, а й усіх працівників ЦЕВ, адже удосконалення між професійних зв’язків, спілкування між членами колективу, запобігання професійному вигоранню – запорука успішного функціонування й розвитку сучасного закладу позашкільної освіти.

Присутні із задоволенням працювали за трьома модулями: І – «Об’єднуюча сила слова», ІІ – «Гармонія людських стосунків», ІІІ –  «Міцний колектив – успішний заклад». Учасники педради переглянули й обговорили відеоролики « За що я люблю українську мову», «5 фраз, як не потрібно говорити у колективі», « Поради ефективного спілкування», «Як подобатися людям».

Цікавою і пізнавальною була коментована відеопрезентація «Сила слова. Ненормативна лексика». Вправи «Мій сусід справа – найкращий…», «Аплодисменти колезі» викликали позитивні емоції присутніх. Окрасою заходу став виступ вихованця гуртка «Живе слово» (керівник Валентина Чемара) Романенка Артура із твором В. Дворецької «Мова».

Бліц-анкетування про найсвітліші робочі моменти було цікаве і потрібне. А родзинкою педради стала відео казка «Майбутнє Центру естетичного виховання», в якій кожен – від директора закладу до техперсоналу, – побачив своє майбутнє. Позитивних емоцій вистачило на всіх!

Поетичні замальовки у виконанні Валентини Григорівни спонукали присутніх до осмислення свого буття, потрібності собі, дітям, світу…. Дякувати за кожну хвилину життя , кожен день, кожну зустріч вчила нас ведуча.

Мені, як молодому керівнику гуртка, дуже сподобалася педагогічна рада. Я вдячна нашому завучу за подаровані позитивні емоції, високий професіоналізм, людяність і доброту. Всі присутні із великим задоволення смакували запашну каву із печивом, спілкувалися, ділилися враженнями.

Нехай же добром, людяністю, світлом повниться життєвий шлях кожного із нас!…. Неха же процвітає наш чудовий дитячий заклад – Центр естетичного виховання!

Керівник гуртка ЦЕВ

Лариса Пшенична

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]