Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Територіальний центр запрошує на обслуговування громадян
2021-07-09

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради запрошує на обслуговування  громадян похилого віку та осіб з інвалідністю. У відділенні денного перебування по вул. Гоголя, 64 та вул. Троїцькій, 57 функціонують масажний кабінет та кабінет психолога,  на постійній основі працює зал лікувальної фізичної культури (ЛФК), де проводяться заходи для підтримки та збереження фізичного здоров’я. Всі послуги надаються безкоштовно.

Реабілітаційні заходи повинні не стомлювати відвідувача, а викликати відчуття бадьорості, приливу сил і енергії, поліпшення настрою. ЛФК допомагає підтримувати життєвий тонус усіх органів та функціональних систем (серцево-судинної, дихальної, опорно-рухової), підвищуючи загальну працездатність та можливість адаптації до мінливих умов життя. У залі є тренажери для відновлення функцій верхніх і нижніх кінцівок, шведська стінка, дошка Євмінова, велотренажер, орбітрек та інше різноманітне спортивне знаряддя. 

Для отримання послуг потрібно  подати такі документи: паспорт, ідентифікаційний код, пенсійне посвідчення, копію довідки про інвалідність МСЕК (за наявності). За додатковою інформацією звертайтесь по тел. 5-22-47 або 4-66-13 та за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 64  тел./факс: (05355) 5-63-97 - Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]