Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Талановиті діти Миргорода відправились на відпочинок у Польщу
2015-08-14

Два тижні талановиті діти відпочиватимуть у Польщі. Візит відбувається у рамках реалізації проекту «Налагодження співпраці між діловими колами українських і польських міст – реальне впровадження стратегічного партнерства Польщі та України».

     Напередодні далекої мандрівки міський голова Сергій Соломаха зустрівся з дітьми, батьками та педагогами, які супроводжуватимуть миргородську делегацію. Як розповів Сергій Соломаха, зі Згожельцем Миргород має давні партнерські зв’язки. Ще у 2004 року було підписано договір про співпрацю між двома містами. Співпраця передбачає обмін делегаціями, спеціалістами, фахівцями у сфері підприємництва, культури і спорту.
        З діловими візитами у Польщі побували представники органів місцевого самоврядування, представники депутатського корпусу, старшокласники. А в цьому році бургомістр Згожельця Рафал Гроніч запросив оздоровитися талановитих дітей. 14 серпня обдаровані діти вирушили за кордон. У Польщі діти проведуть два тижні, знайомитимуться з однолітками, з культурою європейської країни, вчитимуть польську та німецьку мови та братимуть участь у міських заходах. Зокрема, у Згожельці діти зможуть продемонструвати свої таланти на Дні міста, а по-польському Дні Якуби. Кошти на проїзд до кордону виділили з міського бюджету. У мандрівці дітей супроводжуватиме педагог-організатор.

      Під час зустрічі батьки висловили вдячність за можливість миргородським дітям побувати за кодоном та літнє оздоровлення.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]