Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято мужності та героїзму
2015-10-13

14 жовтня відзначатиметься нове для нашої країни свято – День захисника України. Свято встановлено 14 жовтня 2014 року указом Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.

Напередодні свята, за ініціативи відділу у справах спорту, сім’ї та молоді Миргородської міської ради та за підтримки військової частини А-1356, було проведено міські змагання з військово-прикладних видів спорту серед допризовної молоді міста. Змагання включали в себе підтягування на перекладині (найкращий результат показав військовослужбовець за контрактом Дякун Богдан, а саме 28 підтягувань), піднімання гирі (представник Миргородського ХПК ім. М. В. Гоголя, Сахневич Едуард, переміг з результатом 125 піднімань), стрільбу з пневматичної зброї (переможець - військовослужбовець за контрактом Омельченко Максим, з результатом 40 вибитих очок) та військову естафету (перемогла команда Миргородського ПТУ-44).

За загальними підсумками змагань перемогу здобула команда Миргородського ХПК ім. М. В. Гоголя, друге місце у команди в/ч А-1356 та третє – у команди Миргородського ПТУ-44.

Юнаки мали змогу не лише позмагатися у спритності, силі, витривалості, а також відвідати музей в/ч А-1356, пройти справжню смугу перешкод, оглянути вартове містечко та ознайомитись зі зброєю та військовим спорядженням сучасного військовослужбовця.

Сподіваємось, що захід не пройшов марно і допризовна молодь перейнялась духом патріотизму та бажанням захищати свою країну.

Відділ у справах спорту, сім’ї

 та молоді Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]