Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято гітари в дитячій музичній школі
2018-01-11

Кінець року – це завжди підведення підсумків, закінчення розпочатих справ, аналіз проробленої роботи. Учні та викладачі відділу гітари Миргородської дитячої музичної школи ім.А.П.Коломійця не залишились осторонь, а закінчили І семестр цього навчального року своїм творчим звітом. Це традиційний щорічний захід, до якого учнівсько-педагогічний колектив відділу ретельно готується та звітує про свої творчі досягнення.

Наш концерт, приурочений до прийдешніх новорічних свят, видався святковим, веселим та змістовним. Звучала гітара і сольно, і в дуетах, тріо та ансамблях. На сцені дивували та радували присутніх глядачів юні гітаристи – майбутні професіонали гітарного мистецтва. Це початківці – Мисник Марія, Французова Олександра, Юрко Анастасія, Терещенко Данило та дебютанти – ансамбль гітаристів молодших класів (керівник Маляр Н.С.). Які вони старанні та завзяті! Жваві аплодисменти слухачів викликали і більш досвідчені виконавці – Гуляєв Нікіта, Іващенко Віталій, Ткач Михайло, Махно Ольга та ансамбль гітаристів старших класів (керівник Нечипорчук Н.В.). До речі, зібралося так багато поціновувачів гітарної музики, що в залі не залишилось жодного вільного місця! А закінчували творчий звіт найдосвідченіші виконавці, лауреати конкурсів різного рівня, так би мовити «обличчя відділу» – Назимко Олександр, тріо гітаристів Моргун Ярослав, Ситник Ілля, Гомела Ілля, які також виступали і як солісти (керівник Оксьоненко Л.А.). Це було свято музики, гітари, позитивних емоцій, щасливих усмішок та планів на майбутнє! Всі діти отримали новорічні листівки з побажаннями, солодкі подарунки та сфортографувалися на пам’ять.

            До цього дійства були залучені всі викладачі відділу. Це і створення афіші (Кальна Н.І.), святкове оформлення зали (Маляр Н.С.), організація (Оксьоненко Л.А. та Касьяненко М.М.), а провела концерт талановита ведуча та сценарист Нечипорчук Н.В.

Л.А.Оксьоненко,

завідувач відділу гітари

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]