Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято Героїв Моря
2024-07-07

Сьогодні, 7 липня, ми святкуємо День Військово-Морських Сил Збройних Сил України — день, який об’єднує всіх українців у вшануванні наших героїчних моряків та морських піхотинців. Це свято не тільки тих, хто боронить наші морські рубежі, але й усіх, хто підтримує та допомагає їм у цій нелегкій справі.

День Військово-Морських Сил Збройних Сил України встановлено для вшанування доблесті та мужності воїнів, які стоять на варті морських кордонів нашої держави. Вони щоденно доводять, що українське море — це простір свободи та незалежності, де немає місця для агресора.

Українські військово-морські сили завжди відзначалися високим професіоналізмом та героїзмом. Серед їхніх заслуг — захист нашої незалежності в умовах військової агресії росії, успішне виконання миротворчих місій у різних куточках світу та постійне підвищення рівня бойової підготовки.

Морські піхотинці України — це справжні лицарі морських глибин, готові до будь-яких викликів. Їхній девіз «Вірні завжди» відображає непохитну рішучість та відданість своїй справі.

В умовах сьогодення наші військово-морські сили продовжують гідно відстоювати територіальну цілісність України. Боротьба за свободу та незалежність продовжується, і ми бачимо, як мужність наших воїнів стає символом незламного духу українського народу.

Сьогодні ми з глибокою вдячністю вшановуємо пам’ять усіх, хто віддав своє життя за Україну. Їхній подвиг навічно залишиться у наших серцях, як приклад справжньої любові до Батьківщини.

Також ми висловлюємо щиру подяку всім військовим морякам та їхнім родинам за їхню самовідданість та мужність. Ваші зусилля є запорукою нашого мирного неба та спокійних вод.

Від імені Миргородської громади я щиро вітаю всіх військових моряків, морських піхотинців та їхні родини з Днем Військово-Морських Сил Збройних Сил України! Бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, родинного затишку та нових звершень у благородній справі захисту нашої Батьківщини.

Нехай українське море завжди буде спокійним, а наші морські сили — непереможними!

 

Слава Україні!

Із повагою

міський голова Сергій СОЛОМАХА

ОГОЛОШЕННЯ
     
Затверджено технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок

Миргородська міська рада повідомляє, що рішенням п’ятдесят першої сесії Миргородської міської ради восьмого скликання від 12 липня 2024 року №196 "Про розгляд та затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок":

     
     
Потреба у працівниках
Потреба у працівниках на 15 липня 2024 року
 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 11 липня 2024 року

 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]