Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято дружби без кордонів - Миргород стане Українським Давосом!
2019-09-16

15 вересня у межах  святкування Дня міста у Миргороді проходить фестиваль етнічних культур "Місто миру єднає друзів". Вперше у Миргород з'їхалися представники дипломатичних корпусів багатьох країн світу, керівники національних спільнот світу, творчі колективи міст-побратимів Миргорода, а також танцювальні та вокальні колективи більш ніж 20 національностей. Участь у святі представників дипломатичного корпусу та Послів різних країн дає початок плідної співпраці між Миргородом та світом.

Під час офіційної зустрічі з дипломатами, Послами та представниками делегацій закордонних міст-побратимів міський голова Миргорода Сергій Соломаха акцентує на історичній ролі міста Миргород -  місті, де проводили перемовини і укладалися мирні угоди. Можливо в подальшому  Миргород відновить цю місію у зближенні багатьох народів завдяки проведенню такого масштабного міжнародного фестивалю "Місто миру єднає друзів". Підкреслює, що Миргород асоціюють як місто-курорт, але головне, це - місто миру, для цього й проводиться цей фестиваль.

Участь у святі представників дипломатичного корпусу та Послів різних країн дає початок плідної співпраці між Миргородом та світом. Миргород стане місцем підписання мирних угод!

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]