Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Стан протидії злочинності у 2016 році та пріоритети на поточний рік
2017-02-01

Керівники правоохоронних органів Миргородського, Великобагачанського, Шишацького, Диканського, Котелевського Зіньківського та Гадяцького районів обговорили стан протидії злочинності на координаційній нараді, яка відбулася під головування керівника Миргородської місцевої прокуратури Сергія Шикунова.   У роботі наради взяв участь перший заступник прокурора Полтавської області Легеньковський О.В.

Зазначалося, що у 2016 році працівниками правоохоронних органів вживалися заходи, спрямовані на забезпечення законності та правопорядку в регіоні, стабілізацію криміногенної ситуації, ефективну протидію злочинності. Завдяки чому вдалося продовжити динаміку до зниження рівня злочинності. Зменшилася кількість особливо тяжких та тяжких злочинів, а також умисних вбивств, зґвалтувань, незаконних заволодінь транспортними засобами. Направлено до суду близько 1000 обвинувальних актів.

Керівник місцевої прокуратури звернув увагу правоохоронців, що у 2017 році варто не втратити темпи протидії загальнокримінальній злочинності. Також особливої уваги потребує розкриття особливо тяжких та тяжких злочинів. Неприйнятними є недоліки при розслідуванні кримінальних проваджень.  Неприпустимими є факти надання переваг кількісним показникам за рахунок якості.

Основними пріоритетами в роботі цьогоріч залишається протидія розкраданням бюджетних коштів, у тому числі у галузі енергопостачання та комунального господарства, викриття корупційних зловживань у бюджетній та земельній сферах, охорони довкілля, паливно-енергетичного комплексу.                                                  

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]