Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Співпраця громад - партнерів
2023-07-19

В рамках спільного проєкту «Активізація бізнес-діяльності, як ключовий фактор економічної стійкості громади в період воєнного стану» громад-партнерів Миргородської та Горішньоплавнівської міських територіальних громад відбувся навчальний візит підприємців з м. Миргорода до м. Горішні Плавні.

В рамках навчального візиту представники Миргорода відвідали одну з найбільших в Україні швейних підприємств ТОВ КОМПАНІЯ «ТІКО ЛТД КО». Не дарма Горішні Плавні називають столицею українського трикотажу, оскільки у швейній галузі працює близько 200 підприємців. Керівниця швейного виробництва «Перлина Стилю» розповіла про діяльність свого підприємства у військовий час та ознайомила своїх гостей з передовими технологіями у швейному виробництві.

Делегація з м. Миргорода відвідала ярмарок - форум «Плавні. Текстиль#UkraineNOW», який вже став традиційним заходом для Горішньоплавнівської громади. Основними заходами події були:

  • Виставка-ярмарок товарів легкої промисловості;
  • Майстер-класи та виставка-продаж товарів майстрів народної творчості та креативних індустрій;
  • Бізнес–форум  «Плавні.Текстиль#Нові виклики розвитку легкої промисловості у післявоєнний період. Пошук партнерів»;
  • Міжнародний фестиваль «Подіум національної моди» та показ продукції місцевих виробників та учасників  виставки-ярмарки  легкої промисловості «Плавні.Текстиль#Fashion» та Конкурс краси «Юні Король та Королева»;
  • Прем’єра вистави «TERRA NULLIUS – (НЕ) ВІРЮ (!/?/…)», у контексті формування культурно-мистецького кластеру «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВЕКТОР – УКРАЇНСЬКИЙ ШЛЯХ ДО ПЕРЕМОГИ»

Також, миргородські підприємці під час Бізнес-форуму зустрілися із керівником Горішньоплавнівської громади міським головою Дмитром Биковим та обговорили питання роботи бізнесу в умовах військового часу, особливості та основні проблеми. Міський голова зазначив, що малий і середній бізнес є основою життєдіяльності та рушійною силою зростання економіки в будь-якому європейському місті.

 

Довідково: проєкт «Активізація бізнес-діяльності, як ключовий фактор економічної стійкості громади в період воєнного стану»  переміг  у грантовому конкурсі в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Цей грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, а стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма EU4Business спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Ця публікація підготовлена за фінансової підтримки Європейського Союзу та уряду Німеччини. Її зміст є виключною відповідальністю Миргородської міської ради та не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]