Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Співпраця громад - партнерів
2023-07-19

В рамках спільного проєкту «Активізація бізнес-діяльності, як ключовий фактор економічної стійкості громади в період воєнного стану» громад-партнерів Миргородської та Горішньоплавнівської міських територіальних громад відбувся навчальний візит підприємців з м. Миргорода до м. Горішні Плавні.

В рамках навчального візиту представники Миргорода відвідали одну з найбільших в Україні швейних підприємств ТОВ КОМПАНІЯ «ТІКО ЛТД КО». Не дарма Горішні Плавні називають столицею українського трикотажу, оскільки у швейній галузі працює близько 200 підприємців. Керівниця швейного виробництва «Перлина Стилю» розповіла про діяльність свого підприємства у військовий час та ознайомила своїх гостей з передовими технологіями у швейному виробництві.

Делегація з м. Миргорода відвідала ярмарок - форум «Плавні. Текстиль#UkraineNOW», який вже став традиційним заходом для Горішньоплавнівської громади. Основними заходами події були:

  • Виставка-ярмарок товарів легкої промисловості;
  • Майстер-класи та виставка-продаж товарів майстрів народної творчості та креативних індустрій;
  • Бізнес–форум  «Плавні.Текстиль#Нові виклики розвитку легкої промисловості у післявоєнний період. Пошук партнерів»;
  • Міжнародний фестиваль «Подіум національної моди» та показ продукції місцевих виробників та учасників  виставки-ярмарки  легкої промисловості «Плавні.Текстиль#Fashion» та Конкурс краси «Юні Король та Королева»;
  • Прем’єра вистави «TERRA NULLIUS – (НЕ) ВІРЮ (!/?/…)», у контексті формування культурно-мистецького кластеру «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВЕКТОР – УКРАЇНСЬКИЙ ШЛЯХ ДО ПЕРЕМОГИ»

Також, миргородські підприємці під час Бізнес-форуму зустрілися із керівником Горішньоплавнівської громади міським головою Дмитром Биковим та обговорили питання роботи бізнесу в умовах військового часу, особливості та основні проблеми. Міський голова зазначив, що малий і середній бізнес є основою життєдіяльності та рушійною силою зростання економіки в будь-якому європейському місті.

 

Довідково: проєкт «Активізація бізнес-діяльності, як ключовий фактор економічної стійкості громади в період воєнного стану»  переміг  у грантовому конкурсі в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Цей грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, а стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма EU4Business спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Ця публікація підготовлена за фінансової підтримки Європейського Союзу та уряду Німеччини. Її зміст є виключною відповідальністю Миргородської міської ради та не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]