Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів: волейбол
2018-04-03

Завершилися змагання з волейболу в залік міської Спартакіади трудових колективів. У цьому виді змагань взяла участь найбільша кількість учасників за всю історію Спартакіад: більше десяти трудових колективів. Лідером стала команда працівників освіти.

Команди були розподілені на дві підгрупи і проводили ігри в двох спортивних залах. Напружена боротьба точилася в кожній підгрупі за виявлення переможців груп, щоб потім в стикових зустрічах поборотися за звання переможця і призові місця. Досить напруженою була зустріч між командами державних установ та 3 ТВУЗ. Все вирішувалося в третій партії, в якій сильнішою була команда 3 ТВУЗ. Напруженими були ігри в іншій підгрупі між командами освітян та ПАТ "Армапром", "Коледжу" та команди працівників освіти. Взагалі цьогорічні змагання значно виросли за змістом майстерності команд. За весь волейбольний турнір проведено 25 ігор. В заключний день відбулися стикові зустрічі за визначення призерів змагань. Так в грі за третє місце зустрілися команди ПАТ "Армапром" та команда "Видавництва". Напружена боротьба принесла перемогу команді "Видавництва", яка і посіла третє місце. В фінальній зустрічі зійшлися команди освітян та 3 ТВУЗ. Напружена боротьба була в обох партіях, але кращу майстерність продемонструвала команда працівників освіти, яка в двох партіях з рахунком 25:15 та 25:21 здобула перемогу.

Відбулися вже шість видів змагань міської Спартакіади, але напружена боротьба в командному заліку тільки наростає. Зараз на першому місці йде команда працівників освіти, яка в своєму заліку має 89 балів, на другому місці знаходиться команда 3 ТВУЗ із здобутком в 85,5 бали. Ці команди значно випереджають решту команд, а за третє місце ведуть боротьбу команди працівників державних установ (61,5 бали) та коледжу (61 бал). Наступним видом змагань Спартакіади буде міні–футбол.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]