Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«СНІД – гостра проблема сьогодення»
2015-12-02

1 грудня у всьому світі проходили заходи, присвячені Всесвітньому Дню боротьби зі СНІДом. Понад чверть століття пройшло з того часу, як над нашою планетою підняла голову жорстока, жахлива хвороба, яка дуже швидко розповзлась по всіх континентах, погрожуючи майбутньому нашої цивілізації. Ця хвороба – СНІД. За оцінками експертів, сьогодні понад 50 мільйонів жителів планети Земля є ВІЛ-позитивними, а понад 20 мільйонів вражені СНІДом.

Кожного дня у світі інфікується 15-16 тисяч осіб, переважно молодого віку. На жаль, Україна визнана державою, яка найбільше за інших у Східній Європі постраждала від ВІЛ/СНІДу. За десять місяців 2015 року в Україні за даними Українського центру контролю за соціально небезпечними захворюваннями МОЗ України було зареєстровано 12 992 нових випадки ВІЛ-інфекції (з них 2 489 дітей до 14 років). Всього з 1987 року в Україні офіційно зареєстрований 277 481 новий випадок ВІЛ-інфекції, від СНІДу в Україні померло 37 583 людини, з них 409 випадків – дитяча смертність).

Проблема ВІЛ/СНІДу загрожує безпосередньо життю молодого покоління. Зважаючи на те, що молодь особливо  гостро потребує обговорення  даної проблеми і шукає шляхи виходу із загрози їх майбутньому, 1 грудня відділ спорту, сім’ї та молоді Миргородської міської ради спільно з службою в справах дітей та благодійна організація «Світло надії» у співпраці з центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели для студентів ПТУ-44 відео лекторій «СНІД – гостра проблема сьогодення». Під час заходу студенти мали можливість отримати інформацію з даної тематики, переглянути відеофільм та пройти анкетування. Також бажаючі мали можливість пройти перевірку на ВІЛ-інфекцію швидким тестом. Кожен студент отримав буклет та пам’ятку стосовно теми заходу.

Сподіваємось, що молодь хоч на деякий час замислиться над своєю поведінкою, способом життя та зробить для себе корисні висновки.

 

Відділ у справах спорту,

 сім’ї та молоді         

 Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]