Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Школярі святкують День Європи
2016-05-24

Уже стало традицією в навчальних закладах міста відзначати День Європи. Цього року саме цій події був присвячений різножанровий фестиваль родинної творчості «Таланти родин рідної землі», який пройшов за підтримки відділу освіти, відділу культури і туризму та міського громадського об’єднання «Трикутник».

18 травня в актовому залі Центру естетичного виховання відбулось яскраве свято пісні, музику та танцю, на якому шкільні родини представили традиції та естетичні смаки європейських країн. Дружній колектив НВК «Гелікон» у музичній композиції «Гей, соколи» познайомив глядачів з Польщею, яка має свою непередавану самобутність. ЗОШ №1 імені Панаса Мирного презентувала країну богів, колиску європейської цивілізації – Грецію у музично-танцювальній композиції «О Греція! Душі моєї мрія!» Разом із творчою родиною ЗОШ №3 усі присутні перенеслись у чарівну Францію, відчули її романтичний дух. Колектив СШ №5 заворожив і полонив темпераментним іспанським танго. Білоруська мова звучала зі сцени під час феєричного виступу гімназії імені Т.Г. Шевченка у літературно-музичній композиції «Країна озерна, країна пісенна…». Глядачів приємно вразили маленькі англійці – артисти із ЗОШ №7. Весело та емоційно лунали пісні німецькою мовою під загальною назвою «Усі ми Європи діти» у виконанні творчого колективу ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського.

Глядачі та журі були в захваті від святкового дійства, що відбувалося на сцені. Тож і переможцями стали всі учасники фестивалю: ЗОШ №1 імені Панаса Мирного – у номінації «Найкраща сценічна майстерність», ЗОШ №3 – у номінації «Найяскравіше представлення країни», СШ №5 була кращою в номінації «Феєричне сценічне шоу», гімназія імені Т.Г. Шевченка – переможець у номінації «Мистецький вибух», ЗОШ №7 присудили перемогу в номінації «Яскраві маленькі англійці», в номінації «Шкільна плеяда талантів» перемогла ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича, НВК «Гелікон» отримав грамоту за перемогу в номінації «Найкращий тематичний номер». Приємним сюрпризом для всіх творчих колективів були подарунки від відділу культури і туризму – фотопапір.

Окрім художніх номерів шкільних творчих колективів, глядачі мали можливість побачити яскраві виступи талановитих учнів музичної школи. Фестиваль підтвердив – наші шкільні родини дружні та неймовірно талановиті!  

І.В.Шевченко, методист методичного кабінету відділу освіти

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]