Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Школярі святкують День Європи
2016-05-24

Уже стало традицією в навчальних закладах міста відзначати День Європи. Цього року саме цій події був присвячений різножанровий фестиваль родинної творчості «Таланти родин рідної землі», який пройшов за підтримки відділу освіти, відділу культури і туризму та міського громадського об’єднання «Трикутник».

18 травня в актовому залі Центру естетичного виховання відбулось яскраве свято пісні, музику та танцю, на якому шкільні родини представили традиції та естетичні смаки європейських країн. Дружній колектив НВК «Гелікон» у музичній композиції «Гей, соколи» познайомив глядачів з Польщею, яка має свою непередавану самобутність. ЗОШ №1 імені Панаса Мирного презентувала країну богів, колиску європейської цивілізації – Грецію у музично-танцювальній композиції «О Греція! Душі моєї мрія!» Разом із творчою родиною ЗОШ №3 усі присутні перенеслись у чарівну Францію, відчули її романтичний дух. Колектив СШ №5 заворожив і полонив темпераментним іспанським танго. Білоруська мова звучала зі сцени під час феєричного виступу гімназії імені Т.Г. Шевченка у літературно-музичній композиції «Країна озерна, країна пісенна…». Глядачів приємно вразили маленькі англійці – артисти із ЗОШ №7. Весело та емоційно лунали пісні німецькою мовою під загальною назвою «Усі ми Європи діти» у виконанні творчого колективу ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського.

Глядачі та журі були в захваті від святкового дійства, що відбувалося на сцені. Тож і переможцями стали всі учасники фестивалю: ЗОШ №1 імені Панаса Мирного – у номінації «Найкраща сценічна майстерність», ЗОШ №3 – у номінації «Найяскравіше представлення країни», СШ №5 була кращою в номінації «Феєричне сценічне шоу», гімназія імені Т.Г. Шевченка – переможець у номінації «Мистецький вибух», ЗОШ №7 присудили перемогу в номінації «Яскраві маленькі англійці», в номінації «Шкільна плеяда талантів» перемогла ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича, НВК «Гелікон» отримав грамоту за перемогу в номінації «Найкращий тематичний номер». Приємним сюрпризом для всіх творчих колективів були подарунки від відділу культури і туризму – фотопапір.

Окрім художніх номерів шкільних творчих колективів, глядачі мали можливість побачити яскраві виступи талановитих учнів музичної школи. Фестиваль підтвердив – наші шкільні родини дружні та неймовірно талановиті!  

І.В.Шевченко, методист методичного кабінету відділу освіти

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]