Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Рух, музика, слова – разом створюють дива
2016-02-25

Під такою назвою  на базі ДНЗ №11 «Теремок»,  в рамках методичного об’єднання,  пройшов семінар – практикум музичних керівників дошкільних навчальних закладів міста. Учасники семінару детально розглянули питання «Розвиток комунікативних навичок дітей дошкільного віку засобами комунікативних танців – ігор».

У своєму виступі музичний керівник дошкільного закладу Калайтан Г.О. зазначила, що танець - це внутрішній світ, відображений у русі, і поряд з іншими видами мистецтва це найприродніший спосіб виявлення своїх почуттів і емоцій. Простий, легкий, ігровий  танець  сприяє розвитку не лише рухових навичок дітей, їхньої координації,  просторового орієнтування,  музично - ритмічних здібностей, але й вихованню дружелюбності, відкритості, доброзичливих стосунків. Використання комунікативних танців надають яскравості,  динамічності, виразності музичному заняттю.

Під час практичної частини присутні переглянули домінантне музичне заняття в середній групі з використанням комунікативних танців – ігор «Вас запрошує Вчитель Танцю». Малята  продемонстрували уміння виконувати  танцювальні рухи, показали знання про різні танцювальні напрями, любов до мистецтва танцю.

Цікавим, змістовним та повчальним став  майстер - клас по застосуванню елементів хореографії,  комунікативних танців  у роботі з дошкільниками, проведений музичним керівником Калайтан Г.О. Галина Олексіївна поділилася своїми напрацюваннями в галузі хореографії, показала ефективні методи та прийоми навчання  дітей танцю. Музичні керівники ДНЗ міста з задоволенням відпрацьовували хореографічні  елементи, дитячі таночки у постановці свого колеги.

У методичних рекомендаціях, прийнятих  на засіданні семінару,  музичним керівникам запропоновано створювати умови для   художньо - естетичного розвитку  дитини,  сприяти формуванню творчих здібностей дошкільнят за допомогою музично - ритмічних і танцювальних рухів, прищеплювати юним вихованцям  любов до музично- танцювального мистецтва.   

Силко В.П.,

методист ММК           

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]