Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Рубрика "Про нас пишуть": Миргородська громада: кращі практики
2022-07-08

Експерти Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» продовжують аналізувати кращі практики адміністрування місцевих податків і зборів у громадах партнерах. До другого аналізу потрапив звіт  Миргородської міської територіальної громади.

Аналіз цих кращих практик підготовлено за результатами проведеного 30 червня 2022 року обговорення «Втрати місцевих бюджетів через зменшення місцевих податків і зборів, визначення можливих компенсаторів». Під час зустрічі, що відбулася за сприяння Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», представники органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад та експерти розглянули проблемні питання адміністрування податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки та туристичного збору.

Основною метою заходу був спільний пошук можливостей ефективного використання потенціалу громади для наповнення дохідної частини місцевих бюджетів. Професійна дискусія та обмін досвідом дали новий поштовх для впровадження кращих практик, якими поділились громади Волинської, Львівської та Полтавської областей щодо впровадження механізмів впливу, покращення адміністрування, обліку та справляння місцевих податків і зборів.

На основі обміну досвідом громади зможуть сформувати додаткові механізми в частині підвищення ефективності адміністрування місцевих податків і зборів, встановлення ставок місцевих податків і зборів із застосуванням новаторських підходів та застосувати напрацювання співпраці.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]