Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розробка концепції розвитку туризму в Миргорода
2017-02-01

Розробка туристичної стратегії міста - одне з основних завдань, над яким посилено роботу в поточному році.  Як зробити Миргород привабливим для туристів та систематизувати роботу в цьому напрямку і  обговорювали на нараді, яку провів міський голова Сергій Соломаха. Він повідомив, що для активізації роботи з розвитку туристичної складової в економіці Миргорода, координацію процесу розкриття туристично-рекреаційного потенціалу міста наприкінці минулого року делеговано в повноваження відділу економічного прогнозування та туризму.

Дана робота особливо актуальна у зв'язку з тим, що   наразі триває   робота над  розробкою Стратегії Миргородського субрегіону, а однією з основних перспективних цілей даного документу визначено розвиток рекреаційно-туристичної та лікувально-профілактичного сфер. Супутніми напрямами розвитку території, в ході роботи, визначено формування культурно-освітнього простору субрегіону, розвиток малого та середнього бізнесу.

За результатами засідання головою були дані доручення щодо структурування всіх існуючих туристично-рекреаційних об'єктів міста та відповідної  інфраструктури з метою визначення діючих та перспективних туристичних маршрутів.

Обговорювали можливість отримання грантових коштів на реалізацію інвестиційних проектів по даному напрямку роботи. Серед завдань на найближчий час - створення робочої групи для розробки  Концепції розвитку туризму в Миргороді.

До участі у запланованій роботі запрошують всіх турагентів, екскурсоводів та зацікавлених приватних підприємців, які працюють в туристичній індустрії.

Контактний телефон: 5-21-44  Голуб Оксана Вікторівна. Пропозиції надсилайте на  e-mail:[email protected]

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]