Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розпочато виплату житлових субсидій на неопалювальний період
2021-07-09

Сім’ям, які отримували житлову субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років, на підставі інформації Міністерства фінансів України за результатами верифікації даних проведено перепризначення субсидії на наступний термін з травня 2021 року. 6 липня 2021 року в Полтавську область надійшли кошти з державного бюджету для проведення виплати субсидій на загальну суму 29,5 млн. грн. 7-8 липня 2021 року кошти будуть перераховані на вкладні рахунки одержувачів у банківських установах та АТ «Укрпошта» для проведення виплати. Одержувачам субсидій, які отримують субсидію через виплатні об'єкти АТ «Укрпошта» виплата буде проведена з 8 по 25 липня.

Звертаємо увагу, що у липні поточного року виплата субсидій буде проведена за два місяці – травень та червень 2021 року. Одночасно нагадуємо, що нові заяву та декларацію для призначення субсидії на наступний термін з травня поточного року необхідно подавати: сім’ям, яким субсидія надавалася у грошовій безготівковій формі (тобто, субсидія не виплачувалась безпосередньо одержувачу готівкою, а перераховувалась на рахунки організацій-надавачів житлово-комунальних послуг через АТ «Ощадбанк»); сім’ям, яким субсидія призначалась за фактичним місцем проживання осіб (орендарі житлових приміщень; внутрішньо переміщені особи); сім’ям, яким субсидія призначалась без урахування окремих осіб з числа зареєстрованих у житловому приміщенні, які не проживають за місцем реєстрації (на фактично проживаючих осіб).

За інформацією Департаменту соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]