Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розчищаємо чи засипаємо?
2015-05-28

За участю міського голови Сергія Соломахи була проведена оперативна нарада з питання, яке неодноразово піднімалося депутатами міської ради з приводу проведення робіт з благоустрою прибережної зони та розчистки русла річки Хорол в районі вулиці Ігнатенка поблизу будівництва нового санаторію, де, на думку депутатів, фактично відбувається не розчистка річки Хорол, а її засипка.

Перший заступник міського голови Сергій Павленко отримав доручення вручити припис Гургулі З.П., інвестору та безпосередньому керівнику будівельного об'єкта про заборону виконання будь-яких робіт до з'ясування обставин та отримання інформації від Полтавського регіонального управління водних ресурсів про наявність дозволу на право проведення робіт в водоохоронній зоні річки, та від фірми - розробника проекту цього благоустрою щодо черговості виконання робіт та відповідності їх проектним.

Згідно з договором, між інвестором та міською радою, контроль виконання цих робіт покладено на виконавчий комітет міськради, який ці функції має здійснити.

Роботи з укріплення берегової смуги річки Хорол та побудова красивої набережної передбачають будівництво стіни з наступним намиванням за нею на березі піску неможливо виконати без відповідних технологічних під'їздів для техніки та доставки будматеріалів, тому тимчасова засипка і проводиться. Але питання депутатами піднято і тому потребує додаткового контролю з боку влади. 28 травня відбулася виїзна нарада міського голови Сергія Соломахи та відповідних служб на вищезгаданий об’єкт. Туди прийшли депутати та громадські активісти Вирішення питання триває.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]