Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робоча зустріч з питань реалізації проєктів за програмою НКПВУ
2021-11-02

З моніторинговою місією Миргород відвідала команда проєкту технічної підтримки Надзвичайної кредитної програми для відновлення України (ПРООН).  Після зустрічі з міським головою Сергієм Соломахою експерти ПРООН спільно з куратором цієї програми першим заступником міського голови Олександром Острянином відвідали об'єкти реконструкції: будівлю Центру естетичного виховання та майбутню школу мистецтв. На будівельних майданчиках відбулася робоча зустріч експертів проєкту НКПВУ (ПРООН) з  представниками підрядних організацій, які виконують відповідні ремонтні роботи. 

Зокрема у Центрі естетичного виховання на сьогодні вже пофарбовано фасад та оновлено дах майбутньої школи мистецтв. Тривають внутрішні ремонтні роботи. Внутрішні види робіт виконують і в приміщенні майбутньої школи мистецтв. Ці проєкти фінансують коштами НКПВУ, Фонду розвитку територій області та  бюджету Миргородської громади.

Безпосередньо з виконавцями робіт було обговорено графіки ремонтних робіт, а також подальшу співпрацю нашої громади з міжнародними партнерами на 2022- 2023 роки.

Представники ПРООН відзначили, що задоволені  співпрацею з Миргородом. Адже місто вчасно виконує свої зобов'язання, займає першість серед інших міст перед ПРООН у виконанні проєктів, вчасно звітується.

Нагадаємо, що у Миргороді  в межах Надзвичайної кредитної програми для відновлення України триває реконструкція Центру естетичного виховання та старої будівлі ЗОШ № 1 під школу мистецтв. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]