Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Прощання з Героєм Володимиром Полістрантом
2023-01-25

У Миргороді попрощася із земляком, вірним воїном України Полістрантом Володимиром Миколайовичем. 20 січня 2023 року під час жорстокого бою з переважаючими силами противника поблизу міста Соледар Донецької області номер обслуги зенітно-артилерійськвійськової частиного відділення роти вогневої підтримки Володимир Полістрант загинув.

Володимир народився 17 серпня 2001 року в Миргороді. Після 9-ти класів Миргородської школи №1 обрав спеціальність «Хімічні технології та інженерія» Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя, який закінчив у 2021 році.

Порядний і відвертий, чемний і врівноважений, працьовитий і наполегливий, Володимир мав безліч друзів і користувався повагою як однолітків, так і дорослих. Він був талановитим спортсменом – багаторазовим чемпіоном Полтавської області, чемпіоном та призером Всеукраїнських, міжнародних турнірів з греко-римської боротьби. Взірець для ровесників, гордість для тренера, вчителів, батьків – дійсно, цвіт нашої нації. На нього чекало велике майбутнє, аби не страшне слово війна.

25 лютого 2022 року Володимир вже був у військкоматі. Миргородська військова частина територіальної оборони, до лав якої став солдат Полістрант, охороняла об’єкти інфраструктури, проходила бойове злагодження. З початку 2023 року у складі 116-ї окремої бригади наші миргородці виконують бойові завдання у найгарячішій точці бойових зіткнень з ворогом на сході держави. Запеклі бої на ділянці фронту під Соледаром не вщухають цілодобово, ворог атакує з усіх видів озброєння, але українські сили оборони стримують агресора. На жаль, в одному з таких зіткнень перестало битися серце вірного сина України Володимира Полістранта.

"Пішов у засвіти сміливий воїн, справжній друг, люблячий син і брат, якому влітку мало виповнитися лише 22 роки. Розділяємо горе і щиро співчуваємо родині, друзям та побраттмам воїна. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести родинне горе. Схиляємо голови у глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Українського Захисника, гідного сина нашого незламного народу. Вічна пам’ять справжньому Герою, Воїну Володимиру Полістранту. Ми не пробачимо і помстимося за кожну смерть! Переможемо, бо на нашому боці правда!

Слава Україні! Смерть ворогам!", - сказав на мітингу заступник Миргородського міського голови Сергій Швайка.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]