Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Проліска-Полтава" продовжує допомагати громаді
2024-02-07

У міській раді відбулася робоча зустріч з представниками  гуманітарної місії  "Проліска" – Полтава, що діє за підтримки UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні. Заступник міського голови Сергій Швайка - начальник управління комунальних ресурсів та начальник гуманітарного центру "Проліска" - Полтава Владислав Крят обговорили напрямки подальшої співпраці. Зокрема, йшлося про надання допомоги в облаштуванні укриттів та бомбосховищ громади. 

Говорили про взаємодію в межах надання різнопланової допомоги внутрішньо-переміщеним особам та особам, які постраждали від російської агресії. Також підіймалося питання про допомогу в обладнанні укриттів та бомбосховищ непродовольчими товарами. Оскільки через велику кількість повітряних тривог та високий рівень небезпеки  жителі громади змушені перебувати тривалий час в укриттях, сьогодні детально обговорили  надання допомоги в облаштуванні укриттів в освітніх закладах громади непродовольчими товарами.

Такі зустрічі є досить важливими, адже тільки спільна робота позитивно впливає на швидкість та якість надання допомоги тим, хто її потребує тут і зараз. Миргородська громада страждає від російських атак, є руйнування. Тому допомога громаді від гуманітарних та благодійних організацій є вкрай необхідною та потрібною. Сподіваємося на подальше партнерство та дієву співпрацю! Разом ми вистоїмо та переможемо!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]