Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Проєктна діяльність: облаштування укриття в освітньому закладі
2024-09-03

Навчальний рік у миргородській громаді розпочався 2 вересня з урахуванням викликів воєнного часу.  Тому  у ході підготовки закладів до роботи облаштуванню укриттів та покращенню умов перебування дітей у сховищах приділялася особлива увага. Зокрема, у ліцеї ім. Т. Шевченка завершили реалізацію проєкту "DECIDE: ВІДБУДОВА". У межах цієї ініціативи було освоєно близько трьох мільйонів гривень.  Там осучаснили діюче укриття та створили комфортні умови для учнів та вчителів.

Миргородський ліцей ім. Т.Шевченка є одним із переможців Ініціативи «DECIDE: ВІДБУДОВА. У межах цієї ініціативи з відновлення шкіл було проведено поточний ремонт укриття в закладі (влаштування гідроізоляції, проведення додаткової електрики, улаштування додаткової припливно-витяжної вентиляції, шпаклювання, фарбування стін, стелі, влаштування в одному з приміщень укриття освітнього хабу) та придбано меблі й комп’ютерну техніку. Загальна вартість цієї Угоди становить 2 841 911,14 грн (2 440 101,14 грн від ГО «ДОККУ» та 401 810,00  грн від Миргородської міської ради).

Облаштування укриттів та покращення умов перебування в закладах є необхідними заходами для забезпечення безпеки під час тривоги. Завдяки фінансовій підтримці діти можуть не лише перебувати в безпеці, а  й продовжувати навчання. Говорить міський голова Сергій Соломаха: "Висловлюємо щиру подяку  ініціативі DECIDE: ВІДБУДОВА за вагому підтримку в облаштуванні укриттів в наших освітніх закладах. Ваша допомога стала неоціненною в забезпеченні безпеки наших дітей. Завдяки вашому внеску ми змогли створити комфортні та захищені умови, де діти можуть перебувати під час надзвичайних ситуацій. Це сприяє не лише фізичній безпеці, але й психологічному спокою дітей, батьків та педагогічного колективу. Ми дуже цінуємо вашу готовність допомагати у такі важкі часи і сподіваємось на подальшу співпрацю".

Проєкт DECIDE впроваджується ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
Оголошення

Управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю інформує

     
     
Особистий прийом громадян

28 жовтня 2024 року з 16.00  до 17.00 години  у приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Миргорода  ( вул. Гоголя,171/1  ) заступник міського голови- начальник управління економічного розвитку та інвестицій Наталія Володимирівна Молочко  проводитиме особистий прийом громадян. Попередній запис громадян  за телефоном (05355) 5-25-09  або у  ЦНАП.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]