Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Проєкт "Людський вимір" від МОМ
2023-07-17

Миргородська громада разом з іншими громадами отримала ІТ обладнання від проєкту Міжнародно організації з міграції (МОМ) "Людський вимір: Інклюзивні дані для стабільності та розвитку".

Проєкт "Людський вимір" сприяє зміцненню стійкості громад в середовищі численних потрясінь шляхом розбудови спроможності до збору та використання даних на місцевому рівні. Це дозволяє розробляти інклюзивну політику, що спирається на факти та реагує на масштабне переміщення в Україні. Цей підхід передбачає:

- зміцнення індивідуальної спроможності збору даних;

- зміцнення спроможності адміністрацій в об’єднаних територіальних громадах щодо аналізу даних;

- зміцнення спроможності представників органів місцевої влади приймати інклюзивні, добре поінформовані рішення, що спираються на факти.

Після тренінгів у громадах МОМ продовжує сприяти залученню мешканців громади та представників органів місцевої влади до участі у серії фасилітованих діалогів для обговорення найбільш важливих і нагальних потреб громади та спільної розробки планів дій громади щодо їх вирішення. МОМ підтримує реалізацію планів розвитку на рівні громади. Цей проєкт наголошує на важливості ґендерно-чутливого збору даних на місцевому рівні в Україні, а також аналізу та використання наявних даних для прийняття рішень і залучення громади для зміцнення її стійкості. Проєкт передбачає залучення молоді, жінок та громадянського суспільства до реагування на різноманітні виклики, що виникають у їхніх громадах в контексті повномасштабного вторгнення, та зосереджується на середньо- та довгострокових наслідках для покращення інклюзивного управління та заснованого на фактах прийняття рішень у громадах.

 

У рамках проєкту "Людський вимір: Інклюзивні дані для стабільності та розвитку" 13 липня Миргородська громада разом із Шишацькою, Гоголівською, Сергівською, Петрівсько-Роменською та Великобудищанською громадами отримали ІТ обладнання для покращення управління даними та, у результаті, підвищення рівня надання соціальних послуг мешканцям громади.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Виїзний прийом громадян

7 травня відбудеться виїзний прийом громадян у населених пунктах громади: с. Малі Сорочинці, с.Довгалівка та с.Хомутець

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]