Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Проєкт "Людський вимір" від МОМ
2023-07-17

Миргородська громада разом з іншими громадами отримала ІТ обладнання від проєкту Міжнародно організації з міграції (МОМ) "Людський вимір: Інклюзивні дані для стабільності та розвитку".

Проєкт "Людський вимір" сприяє зміцненню стійкості громад в середовищі численних потрясінь шляхом розбудови спроможності до збору та використання даних на місцевому рівні. Це дозволяє розробляти інклюзивну політику, що спирається на факти та реагує на масштабне переміщення в Україні. Цей підхід передбачає:

- зміцнення індивідуальної спроможності збору даних;

- зміцнення спроможності адміністрацій в об’єднаних територіальних громадах щодо аналізу даних;

- зміцнення спроможності представників органів місцевої влади приймати інклюзивні, добре поінформовані рішення, що спираються на факти.

Після тренінгів у громадах МОМ продовжує сприяти залученню мешканців громади та представників органів місцевої влади до участі у серії фасилітованих діалогів для обговорення найбільш важливих і нагальних потреб громади та спільної розробки планів дій громади щодо їх вирішення. МОМ підтримує реалізацію планів розвитку на рівні громади. Цей проєкт наголошує на важливості ґендерно-чутливого збору даних на місцевому рівні в Україні, а також аналізу та використання наявних даних для прийняття рішень і залучення громади для зміцнення її стійкості. Проєкт передбачає залучення молоді, жінок та громадянського суспільства до реагування на різноманітні виклики, що виникають у їхніх громадах в контексті повномасштабного вторгнення, та зосереджується на середньо- та довгострокових наслідках для покращення інклюзивного управління та заснованого на фактах прийняття рішень у громадах.

 

У рамках проєкту "Людський вимір: Інклюзивні дані для стабільності та розвитку" 13 липня Миргородська громада разом із Шишацькою, Гоголівською, Сергівською, Петрівсько-Роменською та Великобудищанською громадами отримали ІТ обладнання для покращення управління даними та, у результаті, підвищення рівня надання соціальних послуг мешканцям громади.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]