Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Програма НКПВУ допоможе з реконструкцією будівлі поліклініки
2024-01-12

Після початку повномаштабного вторгнення РФ, було прийнято рішення про продовження терміну впровадження Надзвичайної кредитної програми для відновлення України (НКПВУ) по 2024 рік. Даний проєкт впроваджується завдяки підписаній Фінансовій угоді між Україною та Європейським інвестиційним банком 22.12.2014 р., яка  Законом України № 346-VIII від 22.04.2015 року ратифікована.

Відповідно був оголошений конкурс для відбору проєктів, які є важливими, та після свого завершення допоможуть поліпшити життя громадян. Серед основних напрямів діяльності були в пріоритеті проєкти: відновлення інфраструктури й покращення умов  надання комунальних послуг, а також ремонт пошкоджених адміністративних будівель та соціальної інфраструктури - навчальних, позашкільних, медичних закладів тощо. За підрахунками проведеного конкурсу відібрані до реалізації 4 проєкти з Полтавської області.

Один із таких об’єктів соціальної інфраструктури міста Миргорода -  будівля дорослої поліклініки. Проєкт «Реконструкція будівлі поліклініки за адресою: вул. Гоголя, 149-А в м. Миргород Полтавської області» буде реалізований протягом 2023-2024 років. Впровадження програми НКПВУ буде здійснюватися відповідно до Угоди про передачу коштів позики між Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України, Миргородською міською радою та Управлінням комунальних ресурсів Миргородської міської ради за рахунок коштів субвенції та видатків місцевого бюджету. У співвідношенні 80% (кошти субвенції), 20% (кошти міського бюджету). Виконання будівельних робіт по даному проєкту надасть змогу покращити теплотехнічні характеристики огороджувальних конструкцій будівлі, за рахунок утеплення стін та цоколю сучасними матеріалами, крім економії паливно-енергетичних ресурсів при їх експлуатації, сприятиме поліпшенню мікроклімату приміщень і підвищенню продуктивності виробничих процесів. Також планується провести реконструкцію вхідних груп, благоустрій території з облаштуванням під’їзних шляхів до будівлі.

За рахунок впровадження НКПВУ по Україні 91 субпроєкт було завершено у 29 містах та громадах. Впродовж 2022-2023 року будівельні роботи були відновлені на 12 субпроєктах НКПВУ, 6 з яких завершено з початку повномаштабного вторгнення рф, включаючи 2 проєкти, які були реалізовані у Миргородській громаді, а саме: реконструкція старої будівлі школи №1 по вул. Гоголя,173/2 та реконструкція центру естетичного виховання по вул. Грекова, 5.

У разі наявності пропозицій чи скарг просимо звертатися за тел. (05355) 5-27-00 або за електронною адресою: [email protected]

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]