Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Професія моєї мрії
2019-07-01

Проблема професійного становлення - одна з найважливіших у житті людини. Професія дає можливість людині задовольнити основні власні потреби, часто стає основою побудови відносин з людьми, та, найголовніше, дає можливості реалізувати свої здатності у професійній діяльності.

Вирішення проблеми вибору майбутньої професії – одне з перших випробувань на дорослість і до цього етапу молоді люди підходять в різному стані розуміння свого професійного майбутнього та готовності робити усвідомлений професійний вибір.

З метою сприяння професійному самовизначення учнівської молоді, за ініціативи волонтера громадської організації «За нами майбутнє» Артема Реброва та за сприяння Миргородської міськрайонної філії Полтавського ОЦЗ в місті Миргороді відбувся профорієнтацій захід «Професія мої мрії». Протягом трьох днів, відбулись презентаційні виступи 20 успішних представників різних професій, які розповіли про сутність своєї професійної діяльності, поділились своїм професійним досвідом та відповіли на чисельні питання учасників зустрічі.

Для формування більш свідомих професійних намірів та орієнтацій у різних сферах праці представник Миргородської міськрайонної філії Юрій Чухій ознайомив присутніх з інформацією про сучасний стан ринку праці та тенденції майбутнього світу професій. Учням також було надано практичні поради та рекомендації щодо усвідомленого вибору майбутньої професійної діяльності та презентовано «Навігатор вибору професій». 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]