Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Презентовано результати досліджень оцінки реінтеграції ветеранів
2021-12-23

Результати досліджень оцінки реінтеграції ветеранів у Южненській, Миргородській та Маріупольських громадах, над якими дослідницька агенція Fama та Академія Фольке Бернадотта активно працювали впродовж останніх пів року, підсумовували на заході, що проходив 21-22 грудня у Львові. Захід реалізовано в рамках проєкту Академії Фольке Бернадотта (FBA) «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні» (Local Self-Government & Rule of Law in Ukraine) за фінансової підтримки Швеції.

Участь у ньому взяли представники Миргородської міської громади – керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко, директор Центру соціальних служб Вікторія Максимова та голова Миргородської районної ради Наталія Гирка.

Під час заходу  було презентовано  результати досліджень реінтеграції ветеранів та методичні рекомендації щодо підвищення стійкості територіальних громад шляхом поглиблення реінтеграції ветеранів, Посібник щодо надання адміністративних послуг та Кодекс доброчесності адміністратора ЦНАП.

За словами Антоніни Борисівни, озвучені дослідження, проведені командою Fama, показують, що в нашій громаді  є суттєві напрацювання, а в подальшому разом із проєктом роботу щодо поглиблення реінтеграції ветеранів буде продовжено. Згодом дослідження передадуть громаді.

На другий день заходу було проведено майстер-клас по використанню результатів досліджень у подальшій роботі органів місцевого самоврядування.

Координатор проєкту «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні», Академії Фольке Бернадотта Юлія Седик, керівниця соціологічної агенції Fama Маряна Малачківська-Данчак, виконавчий директор Центру безпекових досліджень СЕНСС Вікторія Вороніна, голова Всеукраїнської асоціації Центрів надання адміністративних послуг Наталія Шамрай надали фаховий супровід заходу.

Довідково: Folke Bernadotte Academy (FBA) — шведська державна агенція з питань миру, безпеки та розвитку. У рамках міжнародної допомоги Швеції розвитку агенція сприяє миру в країнах, які постраждали від конфлікту. Проводять тренінги, консультації та дослідження з метою зміцнення миробудови та розбудови держави, а також надають кошти організаціям громадянського суспільства, які працюють із миром та безпекою. Крім того, ми направляють цивільний персонал до миротворчих операцій та місій зі спостереження за виборами, головним чином під керівництвом ООН, ЄС та ОБСЄ. Агентство названо на честь графа Фолька Бернадотта, першого мирового посередника ООН.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]