Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Представлено робочий проєкт Стратегії розвитку Миргородської громади
2023-11-29

У Миргородській громаді триває робота над розробкою стратегії розвитку, яка визначає ключові завдання та цілі, поставлені до 2030 року. 28 листопада на четвертому засіданні робочої групи відбулася презентація робочого проєкту важливого планувального документа, який допомагають написати експерти міжнародного проекту “Говерла”. У документі сформовано стратегічні цілі, які передбачають: створення комфортного середовища для гостей і жителів громади; розвиток санаторної, лікувальної, реабілітаційної сфери і туризму; розвиток екологічно-орієнтованої конкурентноздатної економіки та підвищення інституційної спроможності місцевого самоврядування.

Роботу над розробкою стратегії від самого початку супроводжують експерти міжнародного проекту “Говерла”. Вони надають громаді методологічну та консультаційну допомогу. На четвертому засіданні робочої групи з розробки стратегії розвитку громади Миргородський міський голова Сергій Соломаха подякував консультантам за допомогу у цьому важливому процесі. Цей стратегічний документ слугуватиме важливим інструментом для визначення пріоритетів, спрямованих на покращення життя населення та забезпечення стійкого соціально-економічного розвитку.

Консультант проєкту Володимир Письмак говорить, що на засіданні презентували першу чернетку майбутнього документа. У ній ще багато похибок, на які всім треба звернути увагу. Тому нам дуже важлива думка громадськості щодо того, що в неї ввійшло. По методології Міністерства регіонального розвитку план реалізації стратегії розробляється на три роки.

Передбачається, що у грудні відбудеться п'яте засідання робочої групи, під час якого буде обговорено  остаточні пропозиції, які будуть враховані при розробці документа.

За словами заступника Миргородського міського голови Наталії Молочко, потім цей проєкт стратегії буде винесений на громадське обговорення. І кожен житель зможе дати свої пропозиції, які він бачить ще можливості додати в цю стратегію.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]