Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працювала профільна комісія
2017-11-16

На засіданні постійної комісії з питань освіти, культури, духовності, молоді та спорту, що відбулося 16 листопада у рамках підготовки сесії, обговорили інформацію з підготовлених на пленарне засідання проектних рішень.

Про присвоєння звання "Почесний громадянин міста Миргорода" (посмертно) Олегу Супруненко інформував депутат, член депутатської комісії з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів Олександр Білоконь. Виконуюча обов'язки начальника відділу архітектури і містобудування Оксана Безсонова доповіла про спорудження пам'ятника землякам-героям, загиблим у зоні проведення АТО. Скульптурну композицію планують встановити на місці пам'ятного знаку воїнам АТО у свекрі Слави. Про необхідність внесення змін у рішення 51 сесії міської ради 6 скликання від 13 лютого 2015р. № 24 "Про затвердження Програми паспортизації об’єктів культурної спадщини міста Миргорода на 2015-2020 роки" говорила начальник відділу культури Лариса Педченко. За її словами, для виконання робіт з паспортизації необхідно внести зміни у кошторис цільової програми.

Також на профільній комісії було обговорено внесення змін до рішення 5 сесії міської ради 7 скликання від 24.12.2015р №20 «Про призначення представників засновника до редакційної ради міської телестудії "Миргород" та затвердження Програми інформування громади міста про діяльність органів самоврядування та висвітлення життя громади через радіо та телебачення у новій редакції та депутатські запити.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]