Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працювала профільна депутатська комісія
2017-09-13

На засіданні комісії з питань бюджету, інвестицій та підприємництва було обговорено низку проектних рішень з питань щодо внесення змін до показників міського бюджету за результатами перевиконання дохідної частини.  Відповідну інформацію озвучив начальник фінансового управління Сергій Скляр. Співдоповідачами з даного питання були начальники  профільних відділів.

Вони розповіли про запити очолюваних ними установ для подальшого фінансування у межах відповідних програм: по ремонту дорожньо-мостового господарства та  об’єктів благоустрою м. Миргорода», програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів інфраструктури м. Миргород на 2017-2021 роки», програми благоустрою міста на 2017-2021 роки», «Питна вода Миргородщини по м. Миргороду на 2012-2020 роки», Програми капітального ремонту житлового фонду м. Миргорода на 2017 рік», цільової програми підтримки інвестиційної діяльності, зміцнення іміджу та розвитку  співробітництва м. Миргорода на 2017 - 2021 роки", програми підтримки діяльності органів самоорганізації населення на 2017 - 2019 роки", програму розвитку спортивно – масової та організаційної роботи дитячо–юнацької спортивної школи на 2017 рік, міську програму розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки" та інші питання.

Після тривалого обговорення перерозподілу коштів по галузях, деяким керівникам було рекомендовано переглянути відповідні запити та надати депутатам розширену інформацію по конкретних об'єктах. Голова цієї профільної комісії Михайло Лавицький запропонував зокрема керівникові освітної сфери ширше інформувати громадськість про зроблені ремонти, оскільки цьогоріч виділені чималі кошти для шкіл і садочків та переглянути поточні запити по кожному закладові з метою раціонального використання бюджетних коштів.

Також на профільній комісії було розглянуто рішення виконавчого комітету та розпорядження міського голови, ухвалені у міжсесійний період.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 01 травня 2024 року

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]