Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Практичні кейси міжмуніципального співробітництва громади
2024-04-30

Завдяки міжмуніципальному співробітництву та підтримці Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Миргородська громада розширила послуги комплексної реабілітації дітей з інвалідністю на 6 громад. Міжмуніципальне співробітництво є одним з інструментів співпраці, який дозволяє громадам об’єднати зусилля для надання якісних послуг мешканцям, зокрема тих, на які власних ресурсів громади не достатньо. 

Ще у 2011 році у Миргороді відкрився Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю. Сьогодні, через укладені договори про міжмуніципальне співробітництво, крім Миргородської громади, центр надає послуги Великосорочинській, Великобагачанській, Ромоданівській, Гоголівській та Комишнянській громадам. Саме завдяки співробітництву центр допомагає більшій кількості дітей з інвалідністю та дітям до трьох років, які мають ризик отримати інвалідність. 

Нашу громаду у налагодженні міжмуніципального співробітництва підтримує Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Голова Миргородської громади Сергій Соломаха говорить, що підписано 16 договорів про співробітництво: "Фахівці Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» забезпечили методичну підтримку в організації співробітництва громад, зокрема у правильному документуванню партнерств. Також провели ґрунтовний аналіз та пошук нових напрямів співпраці. Сьогодні ми самостійно продовжуємо цю роботу. Для Миргорода та наших партнерських громад важливо ефективно виконувати свою роботу та підвищувати якість надання послуг населенню. Саме завдяки співробітництву, враховуючи потреби та наявні ресурси громад, ми спільно виконуємо поставлені задачі".

 Докладніше  про міжмуніципальну співпрацю громади 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 20 травня 2024 року

     
     
Оголошення

Про створення Комітету з впровадження Стратегії розвитку Миргородської міської територіальної громади до 2030 року

     
     
Внесено зміни до порядку денного 50-ої сесії

Про несення змін до розпорядження  міського голови від 07 травня 2024 року № 29-р "Про скликання п’ятдесятої сесії міської ради восьмого скликання".

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]