Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Понад 1,5 мільйона гривень виділено з міського бюджету на охорону здоров’я
2020-03-27

26 березня  відбулося засідання 54 позачергової сесії міської ради 7 скликання. Вів сесію, на якій були присутні 27 депутатів, міський голова Сергій Соломаха. До порядку денного внесено 17 питань. Засідання транслювалося онлайн, депутати працювали з дотриманням карантинних обмежень та  за ухваленим тимчасовим регламентом.

Ключові питання сесії стосувалися змін до головного кошторису міста. Більше 1,5 млн.грн. з міського бюджету додатково виділили на медичне забезпечення населення. Зокрема, на програму “Здоров’я жителів міста Миргорода”  спрямували 1 050 000 грн.  Ці кошти розподілять так: для забезпечення міського населення препаратами інсуліну хворих на цукровий та нецукровий діабет – 600 000 грн., відшкодування вартості наркотичних засобів для лікування жителів міста з онкологічними захворюваннями – 300 000 грн., на проведення робіт по забезпеченню централізованої подачі кисню в боксовані палати інфекційного відділення ЦРЛ – 100 000 грн., на забезпечення паливно-мастильними матеріалами транспорту, який буде задіяний для підвозу медичних працівників КНП "Центральна районна лікарня" в період пандемії, за умови відсутності транспортного сполучення в місті – 50 000 грн.

Для КНП "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" на придбання виробів медичного призначення, медикаментів та інших засобів необхідних для виявлення, надання медичної допомоги і запобігання поширення вірусу COVID-19   було виділено 500 000 грн.

Інші рішення передбачали фінансування заходів на 2020 рік, пов’язаних з реалізацією Програми капітального ремонту житлового фонду Миргорода на 2020 рік.

Також депутати підтримали перерозподіл коштів між загальним та спеціальним фондами в межах асигнувань, передбачених на реалізацію програми фінансової підтримки комунального підприємства "Миргородводоканал" - 600 000 грн. Ці кошти підприємство спрямує на погашення заборгованості по електроенергії. Інші рішення передбачали оптимізацію преміювання міського голови, а також  питання у сфері земельного законодавства та деяких рішень виконавчого комітету, прийнятих у міжсесійний період.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]