Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Полтавську молодь запрошують на всеукраїнський проєкт «Програму Лідерства»
2024-06-24

14-18 серпня на території Меджибізького замку в Хмельницькій області пройде «Програма Лідерства 2024» — проєкт молодіжної організації «Українські Студенти за Свободу». Він відбудеться у форматі освітнього офлайн-табору. Опісля з'їзду, Програма триватиме цілий рік. Участь — безкоштовна.

Захід об’єднає близько 300 студентів, які мріють про вільну, успішну Україну і хочуть брати активну участь у її творенні. Як зазначають організатори, Програма включатиме лекції та обговорення на теми економіки, політичної свободи, філософії, підприємництва та його ролі в житті суспільства, побудови спільнот й лідерства, розмови про важливість боротьби за Свободу в часи війни й не тільки. 

Передбачені фізичні активності, командотворення, культурно-розважальна частина та рефлексії. Навчання проходитиме у залах замку, а під час повітряних тривог будуть забезпечені підземні укриття.

«Чому варто поїхати на Програму Лідерства? На своєму прикладі можу сказати, що у 2021-му році це була подія, що повністю перевернула моє життя. Подарувала спільноту, яка дала можливість професійно зростати, платформу для просування ідей свободи, у які я щиро вірю та дещо сентиментальне. Справжніх друзів, які стали сім'єю, й студентське життя таке, яке воно має бути — із загостреним відчуттям справедливості та сповнене духом активізму. Програма Лідерства буде корисна кожній людині, яка хоче отримати можливість реалізовувати себе» — каже Микита Храмов, II Президент УСС та головний організатор проєкту.

На Програму можуть подаватися абітурієнти та студенти віком від 16 до 24 років, для яких Свобода є однією із ключових цінностей. Необхідно заповнити анкету за цим посиланням та пройти відбір. Дедлайн реєстрації: 10 липня о 23:59.

Витрати, включно з роздатковими матеріалами, харчуванням та проживанням під час проєкту, покриває організація. Учасники ж мають забезпечити себе наметом, спальником та карематом для сну самостійно. Для усіх передбачений трансфер із Хмельницького до замку. Після завершення з’їзду за потреби у покритті переїзду до Хмельницького та оренди спорядження учасники зможуть податися на стипендію ім. Людвіга фон Мізеса.

Щорічна Програма Лідерства — єдиний шлях приєднатися до «Українських Студентів за Свободу» у ролі члена чи членкині ГО. За 5 днів табору молодь якомога більше познайомиться з ідеями спільноти. 

 

Кожен учасник, який вирішить вступити в організацію, зможе продовжити Програму. Він отримає змогу цілий рік працювати зі своїм персональним ментором, реалізовувати власні ідеї через проєкти й заходи та розбудовувати спільноту. 

 

«Завдяки Програмі Лідерства я знайшла спільноту однодумців, які заряджають та дають віру у рушійну силу молоді. Тут я вільна реалізовувати свої ідеї, можу навчатись новому та займатись активізмом. Спільнота стала комфортним простором, у якому я завжди знайду підтримку, а також постійний стимул для покращення. УСС - це есенція проактивних людей, які мають великий потенціал, не бояться брати на себе відповідальність та вже зараз роблять Україну кращою»  — ділиться Валерія Бабій, активістка УСС.

Довідка

«Українські Студенти за Свободу» — це громадська організація, заснована на засадах захисту, популяризації та лобіювання принципів вільного суспільства. Місією спільноти є об’єднання, навчання та мобілізація української молоді, яка прихильна ідеям свободи. УСС — це вільне покоління, яке народилось і виросло у незалежній Україні. Учасники організації переконані, що саме свобода є ключовим елементом процвітання будь-якої нації.

Контакт для зв’язку: Юлія Засік, Менеджерка з комунікацій Офісу Президента Українських Студентів за Свободу, +38 098 758 76 96, [email protected]

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]