Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Поліцейський офіцер громади Олександр Диченко звітував про роботу в 2023 році
2024-01-30

У Хомутці поліцейський офіцер громади Олександр Диченко звітував про роботу в 2023 році. Під час звітування поліцейський розповів про адміністративні правопорушення, вчинені мешканцями громади на відведеній території обслуговування. Він зазначив, що переважна кількість з них - це домашнє насильство. Тому упродовж року офіцер громади проводив заходи протидії домашнього насильства. Зокрема, проводив роз'яснювальну роботу та індивідуальні бесіди із постраждалими особами від домашнього насильства; перевіряв за місцем проживання кривдників та постраждалих; документував повторні факти.

Також ним проведено превентивну роботу щодо протидії вчиненню кримінальних правопорушень на території громади та створення безпекового середовища. Ним виявлено та задокументовано 8 кримінальних правопорушень, більша частина з яких є таємне викрадення чужого майна. Велася регулярна перевірка осіб, звільнених з місць позбавлення волі, та індивідуальні профілактичні бесіди. З метою недопущення вчинення кримінальних правопорушень здійснювалася перевірка осіб, які перебувають на випробувальному терміні за вчинення кримінальних правопорушень. А ще поліцейський проводив превентивні заходи з благоустрою щодо недопущення спалювання залишків сухої рослинності.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 30 квітня 2024 року

     
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]