Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Покращення діяльності у сфері енергоменеджменту в громаді
2023-02-02

Миргородська громада стала учасником проєкту «Зовнішній енергетичний менеджмент для українських громад», який розпочала Українська некомерційна енергетична аґенція (УНЕА). Проєкт, який триватиме упродовж 2023 року, охоплює Нововолинську МТГ (Волинська область), Володимирську МТГ (Волинська область), Миргородську МТГ (Полтавська область) та  Славутицьку МТГ (Київська область). Проєктом передбачено забезпечення ефективного функціонування системи енергетичного менеджменту в громадах з використанням інструменту аутсорсингу для покращення діяльності у сфері енергоменеджменту у громаді.

Міський голова Сергій Соломаха разом із першим заступником Олександром Острянином та начальником відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Віталієм Логвином зустрілися з виконавчим директором приватної організації “Українська некомерційна енергетична агенція” Сергієм Кошаруком, консультантом з енергоменеджменту Галиною Журавською та фахівчинею з управління проектами та програмами Наталією Токарчук, які власне будуть надавати зовнішні консультаційні послуги з функціонування системи енергоменеджменту, та підготують рекомендації для плану дій із забезпечення енергопостачання під час ймовірних сценаріїв розвитку подій у період воєнного стану.

У межах реалізації проєкту «Зовнішній енергетичний менеджмент для українських громад» («External Energy Management for Ukrainian Communities») було підписано договір по співробітництво. Предметом цього Договору є взаємодія і співпраця Сторін для виконання покращення діяльності у сфері енергоменеджменту у громаді. У Миргороді енергомоніторинг та енергоменеджмент працює з 2012 року. З новим проєктом  можна  відпрацювати в громаді зовнішню модель енергетичного менеджменту.   Окрім того, Миргород має План дій сталого енергетичного розвитку і клімату, що дозволяє залучати зовнішні ресурси ширшого кола донорів і робити ті чи інші проекти не за кошти місцевого бюджету, а за кошти донорських програм. За коментарем міського голови Сергія Соломахи, в громаді постійно покращують цей напрямок. Участь у черговому проєкті - це ще один крок до енергонезалежності нашої громади та України вцілому.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 06 травня 2024 року

     
     
Виїзний прийом громадян

7 травня відбудеться виїзний прийом громадян у населених пунктах громади: с. Малі Сорочинці, с.Довгалівка та с.Хомутець

     
     
Про розроблення Програми комплексного відновлення території громади

Розпочато розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]