Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Подарунок миргородським екстремалам
2015-01-17

У 2015 році спортивна база Миргорода оновиться. Це стане можливим і завдяки реалізації проекту «Створення спортивного майданчика «Екстрим». Інноваційна пропозиція стала переможцем обласного конкурсу проектів органів місцевого самоврядування. Більше того, проект «Створення спортивного майданчика «Екстрим», що направлений на розвиток спортивно-рекреаційної інфраструктури міста - ще один крок до становлення Миргорода, як міста-курорту державного значення!

Ініціаторами облаштування спеціального майданчика для занять нетрадиційними видами спорту стали любителі екстремальних видів спорту. Коло таких однодумців у місті постійно розширювалося, а спеціальних місць для них немає. Тому, щоб зробити активний відпочинок не тільки корисним, а ще й безпечним, фахівців відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту міської ради, підготувати проект «Створення спортивного майданчика «Екстрим». Він - у числі переможців обласного конкурсу проектів органів місцевого самоврядування. Як повідомив, заступник міського голови Максим Верещак,  реалізація заходів для розвитку активного відпочинку у місті-курорті -  вимога часу. Тому міська рада відгукнулася на пропозицію  юних любителів екстриму. Ми підготували тематичний проект, який і переміг на обласному конкурсі проектів органів місцевого самоврядування. Спортивний майданчик «Екстрим» поєднує в собі можливість для активного відпочинку та одночасно виконує профілактично-оздоровчі функції. Більше того, - це перший проект, який направлений на підтримку нетрадиційних видів спорту. На території України налічується близько 15 подібних майданчиків. А в області подібних комплекси взагалі немає. Вартість  проекту - 120 тис. грн. З обласного бюджету дадуть 50 тис.грн, решту - виділять з міського.

Розмістять майданчик на міському стадіоні "Старт". Реалізація інноваційного проекту сприятиме безпечному дозвіллю молоді та дасть можливість  запровадити нові конкурси, фестивалі та змагання з екстремальних видів спорту у місті-курорті.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]