Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
П’ять представників бізнесу громади увійшли до каталогу «Виробники Полтавщини»
2023-10-31

 У межах реалізації плану заходів Регіонального офісу міжнародного співробітництва Полтавської області, з метою популяризації продукції, виробленої представниками бізнесу Полтавської області, на закордонних виставках та ярмарках, було розроблено електронний каталог «Виробники Полтавщини» українською та англійською мовами.

У каталозі розміщена інформація про малий та середній бізнес, який виробляє продукцію із доданою вартістю. Компанії представляють сільськогосподарську галузь, харчову, легку та важку промисловості.  Миргородську громаду у цьому каталозі  представили  такі місцеві виробники: ТОВ „Укрлатагро” (сільськогосподарська галузь), ФОП Блонська Марина Олександрівна, ПРАТ „Миргородський завод мінеральних вод” (харчова промисловість), Товариство з обмеженою відповідальністю „Миргородський арматурний завод „Армапром” (важка промисловість), ФОП Потирайло Сергій Віталійович (легка промисловість).

Дана брошура була розроблена в межах реалізації грантового проєкту «Консорціум територіальних громад як запорука сталого розвитку малого та середнього бізнесу» в межах програми міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, яка спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

 

Відділ підприємництва, торгівлі та

 агропромислового комплексу міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]