Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підсумки роботи рад мікрорайонів міста
2020-08-20

Підсумки роботи рад мікрорайонів міста підбили на засіданні виконавчого комітету, що відбувся 19 серпня. Органи самоорганізації населення є важливим елементом системи місцевого самоврядування. Миргород – одне з найперших міст України, де створено і понад 14 років успішно працюють ОСН. Протягом звітного року у складі 7 рад мікрорайонів здійснювали свою діяльність 255 вуличних та будинкових комітетів, 28 ОСББ. Міською радою кожного року затверджується Програма забезпечення діяльності органів самоорганізації населення. 

У 2019 році на її виконання було виділено 335 тис. грн. Ради мікрорайонів тісно співпрацюють з відділами і управліннями міської ради з питань вирішення питань життєдіяльності міста, повідомила на засіданні виконавчого комітету начальник сектору по роботі  з органами самоорганізації населення організаційного відділу Галина Крившич

Основним напрямком роботи рад у звітному періоді було проведення роз'яснювальної роботи серед населення щодо дотримання правил благоустрою: утримання в належному стані територій біля будинків у приватному секторі та прибудинкових територій в багатоповерхівках (косіння, прибирання снігу в зимовий період, залишків будівельного сміття, боротьба з амброзією та ін. ).

Жителі всіх мікрорайонів брали активну участь у толоках, які проводились в рамках місячника  благоустрою та озеленення. Щороку з нагоди Дня міста проходить загальноміський конкурс найкращого благоустрою. 6 вересня 2019 року на засіданні комісії визначено переможців у номінаціях: "Кращий багатоповерховий будинок", "Кращий під'їзд", "Кращий балкон", "Кращий двір багатоквартирного будинку", "Кращий благоустрій приватної садиби", "Краща вулиця у приватному секторі", "Краща клумба". На 7 номінацій було подано 24 заявки.

За участь у конкурсі, активну життєву позицію 15 переможців конкурсу (перших місць - 5, других -5, третіх-5) отримали подарункові грошові сертифікати для придбання господарчих товарів та пам'ятні таблички із відповідними написами.

Ради мікрорайонів проводили роз’яснювальну роботу серед населення щодо участі в  проєктах: "Місто активних громадян", "Громадський бюджет Миргорода", надавали проєктні пропозиції до Плану реалізації Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону на 2017-2026 роки.

Проєкт ради мікрорайону "Промисловий" "Волейбольний майданчик" став переможцем серед проєктів "Місто активних громадян".   У 2019 році був реалізований проєкт "Спортивний майданчик по вул. Свидницького" в мікрорайоні «Мінзаводський». У 2019 році за поданням рад мікрорайонів виконувались капітальні і поточні ремонти доріг, проводилась реконструкція вуличного освітлення. Радам мікрорайонів вдалося вирішити багато проблемних питань завдяки тісній співпраці з депутатами, особливо з питань благоустрою.

 Розширений звіт

 Коментючи підсумки роботи рад мікроайонів міськй голова Сергій Соломаха подякував небайдужим миргордцям за активну життєву позицію, яка приносить користь місту та його жителям.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається п’ятдесята сесія міської ради

17 травня о 9.00 скликається п’ятдесята  сесія міської ради восьмого скликання

     
     
Стартує розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської громади

Про початок розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 07 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]