Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підсумки флешмобу «Моя енергозаощадлива сім’я» для школярів громади
2024-10-11

З 16 по 27 вересня 2024 року в Миргородській громаді проходив Флешмоб «Моя енергозаощадлива сім’я» для школярів громади. Учні навчальних закладів стали його активними учасниками та створили багато відеороликів за участю членів своїх сімей та друзів. На малюнках зображені заходи з енергозбереження та ефективного використання енергії, які застосовують вдома.  Креативні роботи дітей свідчать про те, що підростаюче покоління усвідомлює важливість збереження ресурсів і відповідального ставлення до навколишнього середовища. Діти не лише вчаться основам енергозбереження, а й пропагують екологічну свідомість в своїх родинах. Такі заходи сприяють розвитку креативності, командного духу та вихованню відповідальності за майбутнє планети.

Усіх учасників флешмобу «Моя енергозаощадлива сім’я» було відзначено заохочувальними подарунками, наданими Асоціацією «Енергоефективні міста України». Головною метою цього заходу було привернути увагу учнів до проблем використання та економії енергії і енергоресурсів, охорони навколишнього середовища. З огляду на кількість робіт учасників, можна зробити висновок, що діти розуміють важливість ощадливого використання природних ресурсів та збереження довкілля.

Відділ стратегічного планування, інвестиційної політики та енергоменеджменту міської ради  дякує за участь всім, хто долучився до флешмобу. Адже спільно і кожен в себе вдома може зробити зовсім небагато, але таким чином берегти природу і світ.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
Опитування

Опитування Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини серед споживачів послуги централізованого водопостачання

     
     
Увага! Конкурс!

Відділ культури Миргородської міської ради оголошує конкурс на заміщення посади директора літературно-меморіального музею Д.Гурамішвілі

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]