Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підписано договори про співробітництво територіальних громад
2015-10-23

Миргород став чотирнадцятим містом в Україні у питанні міжмуніципального співробітництва. Тут відпрацьовуватимуть питання поводження з твердими побутовими відходами у Миргороді і Миргородському районі. До участі у спільному проекті долучилися 7 сільських громад.

Комплексне поводження з побутовими відходами у Миргородському районі разом втілюватимуть місто і сільські громади, які вирішили поліпшити екологічну культуру. Міська рада вийшла з пропозицією до голів сільських рад долучитися до комплексу спільних заходів, які спрямовані на соціально-економічний та культурний розвиток територій. В Україні це нові ініціативи Закону України «Про співробітництво територіальних громад". Їх потроху підтримують жителі громад, які хочуть змін на краще. Нині підписано 13 таких договорів. Прагнуть поліпшити умови проживання і жителі Миргородського району. Серйозно до об'єднання зусиль довкола збору та вивезення сміття підійшли поки що кілька громад. Після низки зустрічей і консультацій, 5 сільських рад, які межують з Миргородом схвально відгукнулися на таку ініціативу. Першим практичним кроком у цьому напрямку стало офіційне підписання Договорів про співробітництво територіальних громад Миргородської міської ради з Шахворостівською, Біликівською, Петрівцівською, Ярмаківською та Гаркушинською сільськими радами.

Фахівці міської ради розробили міжмуніципальний проект «Створення комплексної системи поводження з твердими побутовими відходами у Миргородському районі". Загальна вартість проекту майже 1, 5 млн.грн. Співфінансування муніципальних бюджетів – 10%.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]