Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до сесії: розглянули соціальні питання
2020-08-20

 У рамках підготовки 58-ї сесії працювала постійна комісія міської ради з питань соціальної політики, охорони праці, забезпечення правопорядку та демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами, охорони здоров’я, материнства і дитинства. Основними питаннями розгляду були проєкти рішень щодо виконання програм соціального захисту та медичного забезпечення населення, депутатське звернення.

На порядку денному було розглянуто такі питання: Про внесення змін до Програми соціального захисту населення м. Миргорода», до програми "Здоров'я жителів міста Миргорода", до  Програми підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" на поточний рік. Основні зміни передбачають перерозподіл коштів у межах цільових програм.

Також на засіданні було розглянуто депутатське звернення Аліни Шаніної щодо інформування на черговій сесії начальника міського відділу поліції щодо побиття заступника директора продовольчого ринку Петра Грицая. У  широкому обговоренні цього питання взяли участь представники потерпілої сторони та  представники поліції. Заступник начальника слідчого відділення Миргородського відділу поліції Геннадій Михайленко зазначив, досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.121 ККУ за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, після отримання висновку судово-медичної експертизи у серпні 2020 буде закінчено і обвинувальний акт буде передано для суду для розгляду.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]