Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Перевірка державних закупівель
2015-06-18

Миргородською об’єднаною держфінінспекцією проведена перевірка державних закупівель відділу освіти, молоді та спорту Шишацької РДА. В ході перевірки встановлено, що річний план закупівель, який відправлений до Уповноваженого органу для оприлюднення відправлений з порушенням термінів тобто, через 64 календарних днів після затвердження, чим порушено вимоги статті 4 Закону України «Про здійснення державних закупівель» від 10.04.2014 № 1197-VIІ в частині обов’язкового оприлюднення річного плану закупівель та змін до нього протягом п’яти робочих днів з дня їх затвердження.

Вказане порушення допущено головою комітету з конкурсних торгів та секретарем комітету з конкурсних торгів, які відповідно до вимог статті 10 Закону України № 1197 несуть відповідальність за повноту та достовірність інформації, що оприлюднюється на веб-порталі Уповноваженого органу.

Комітетом з конкурсних торгів допущено до процедури оцінки пропозицію, яка не відповідає вимогам документації конкурсних торгів, чим порушено вимоги статті 29 Закону України № 1197 в частині відхилення пропозиції замовником у разі, якщо «пропозиція конкурсних торгів не відповідає умовам документації конкурсних торгів», вимоги статті 28 Закону України №1197 в частині проведення оцінки пропозицій конкурсних торгів, які не було відхилено згідно з цим Законом та визначення переможця торгів з числа учасників, пропозиції конкурсних торгів яких не було відхилено згідно з цим Законом (у кількості не менше двох), на основі критеріїв і методики оцінки, зазначених у документації конкурсних торгів. А також, порушено вимоги статті 30 Закону України №1197 в частині відміни торгів замовником, якщо «до оцінки допущено пропозиції менше ніж двох учасників».

 Вказане порушення допущено колегіально, тобто всіма членами комітету з конкурсних торгів, що підписали протоколи оцінки конкурсних торгів.

За порушення законодавства щодо здійснення державних закупівель на 5 посадових осіб складено протоколи за ст.164-14.

  С.І. Захарченко, провідний державний фінансовий інспектор

Миргородської об’єднаної держфінінспекції                             

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]