Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Переможці конкурсу юних журналістів «Україна в нас єдина, Україна в нас одна!»
2015-11-19

Підбито підсумки міського заочного конкурсу юних журналістів на кращу статтю національно-патріотичного спрямування «Україна в нас єдина, Україна в нас одна!». 24 учасники із загальноосвітніх навчальних закладів представили роботи, у яких поділилися думками про долю рідної неньки України, звернулися до минулого, спробували осягнути сучасну ситуацію в країні та зазирнули в майбутнє своєї Батьківщини.

Кожен учень намагався бути відвертим та довів, що любить свою землю і мріє про її процвітання та визнання у світі. Оцінювало роботи конкурсантів поважне журі, у складі якого були, крім працівників відділу освіти, член Спілки журналістів України, Заслужений журналіст України Л.Г. Ніколаєнко, директор КП «Інформаційний центр «Миргородщина» О.К. Полив’яний, коректор газети «Миргород – наш дім» Г.М. Сніжко.

 Учні продемонстрували творчі здібності, уміння оперувати фактами, журналістські навички та навіть дизайнерські вміння. Проте, у деяких роботах члени журі знайшли «чужі» думки, взяті зі статей інших авторів. Були твори з великою кількістю мовленнєвих помилок.   Незважаючи на це, конкурс має своїх переможців.

У старшій віковій категорії (15-17 років) журі відзначило роботи Бехтер Альбіни (СЮТ) та Принципала Ігоря (гімназія імені Т.Г. Шевченка): у Альбіни – ІІ місце, у Ігоря – ІІІ місце. Також дипломом «За дорослу прозу» нагороджена учениця гімназії імені Т.Г. Шевченка Баніт Анастасія.

У віковій категорії 12-14 років переможців більше: І місце у Матвієнка Єгора (НВК «Гелікон»),  ІІ місце – у Вербицької Марії (СШ №5), ІІІ місце між собою розділили Шумейко Арсен (СЮТ), Недокус Єлизавета (ЗОШ №7) та Ставицька Влада (НВК «Гелікон»).

На жаль,  у конкурсі не взяли участь учні ЗОШ №3. Тож маємо надію, що наступного разу продемонструють свої творчі здібності й вони.

І.В. Шевченко,

 методист методичного кабінету відділу освіти

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]