Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Переможний виступ агітбригади "Джерело"
2015-05-15

У Полтаві відбувся обласний етап конкурсу-огляду екологічних агітбригад та театрів, в якому взяли участь переможці зональних етапів. Їх було 16. У зональному конкурсі перемогла команда "Джерело" під керівництвом Олени Гулої з центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Миргорода.

Тема конкурсу була надзвичайно важлива й актуальна: збереження водних ресурсів  як нашої країни, так і всієї планети.  Лейтмотивом усіх виступів були слова Антуана де Сент-Екзюпері: "Вода! Ти не маєш ні смаку, ні запаху, тебе не опишеш, тобою насолоджуєшся, не розуміючи, що ти є. Ти не просто необхідна для життя, ти і є життя". У виступах юних екологів  звучали заклики  економно використовувати воду в побуті, застосовувати сучасні технології очистки у промисловості, охороняти унікальні водні пам'ятки природи, стверджувалася думка,  що вода - найважливіший фактор життєдіяльності людини. Миргородська агітбригада звернулася до присутніх із таким мудрими словами: "Очистимо струмки - і будуть жити ріки, бо із малих струмків течуть  річки великі".

У напруженій боротьбі перемогу здобули юні екологи з міста Комсомольська. А наша команда зайняла друге почесне місце. Голова журі Бедніна В.Г. - директор Полтавського обласного ЕНЦУМу - тепло привітав переможців і побажав усім учасникам дбайливо ставитися до навколишнього середовища, а особливо до води, яка є невід'ємною умовою існування, здоров'я і активної діяльності людини.

Екологічний прес-центр ЦЕНТУМу

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]