Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Партнерство між Миргородом і Обуховом міцніє
2024-09-23

У 2016 році Миргород і Обухів уклали договір про співпрацю. Цьогоріч, 21 вересня, під час святкування дня міста Обухова, сторони оновили цю важливу угоду. Делегація Миргорода на чолі з міським головою Сергієм Соломахою відвідала Обухів, щоб привітати мешканців і підписати оновлений Договір відповідно до чинного законодавства.

Новий документ передбачає співпрацю у сферах освіти, охорони здоров’я, культури, туризму та інших галузях. Рішення про укладення договору було попередньо затверджено відповідними радами територіальних громад.

За словами секретаря Обухівської міської ради Лариси Ільєнко, укладання цієї угоди відкриває нові можливості для спільних проєктів та обміну досвідом між громадами.

Міський голова Миргорода Сергій Соломаха підкреслив, що у цей непростий для всієї країни час наші дружні відносини стають ще міцнішими. Він також зазначив, що взаємодія між містами допоможе зміцнити позиції обох громад, покращити життя мешканців і створити нові можливості для розвитку.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Флешмоб для школярів

Оголошується Флешмоб «Моя енергозаощадлива сім’я» для школярів громади, який відбудеться у період з 16 по 27 вересня 2024 року.

     
     
Оголошення

Повідомлення про планову діяльність та оцінку її впливу на довкілля

     
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]