Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Пам’яті Дмитра Петровича Бакала
2016-01-29

Невблаганний час забирає в небуття події і роки. Не є винятком і людське життя. 25 січня помер славний воїн Другої світової війни і знаний у Миргороді трудівник, громадський активіст Дмитро Петрович Бакало. Він народився у Миргороді 25 жовтня 1927 року. У воєнному 1944 році був призваний до лав Радянської Армії. У складі військ Забайкальського фронту брав участь у боях за визволення Монголії і Китаю від японської вояччини. Був два рази поранений. Нагороджений орденом Вітчизняної війни, медалями «За відвагу», «За бойові заслуги», «За мужність».

У повоєнні роки Дмитро Петрович працював на відповідальній посаді у Миргородській районній раді та автопідприємстві, брав активну участь у громадській роботі міської ветеранської організації і був першим серед миргородців удостоєний ордена «Трудова Слава» ІІІ ступеня, користувався повагою жителів міста.

У мікрорайоні Лісок Дмитро Петрович був одним з кращих господарів. Разом з дружиною Катериною Федорівною виростили чудову доньку, до останніх днів люблячий дідусь піклувався про внуків, допомагав сусідам, брав участь у заходах вуличного комітету та ради мікрорайону. Таким мужній воїн та славний трудівник і залишиться в пам’яті рідних, друзів і всіх хто знав цю чудову людину. Висловлюємо щирі співчуття рідним.

С. Соломаха, С. Швайка, В. Вертелецький, В. Мазур, Л. Ніколаєнко, В. Котик, К. Сахаров, О. Лобунько.

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]