Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Пам’ятаємо і будемо пам’ятати: 29 серпня – День пам’яті загиблих захисників України
2024-08-29

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. З цією датою пов’язаний один із найтрагічніших епізодів російсько-української війни до повномасштабного вторгнення – вихід українських воїнів із оточення під Іловайськом. Тоді російське керівництво – традиційно для себе – порушило домовленості: українських військових розстріляли, коли вони колонами проходили тим, що мало бути «зеленим коридором». Їхній шлях пролягав через соняшникові поля. Тому традиційним символом пам’ятного дня 29 серпня став соняшник.

У цей день ми згадуємо усіх захисників і захисниць, хто загинув від 2014 року в сучасній російсько-українській війні. Адже Україна вже понад 10 років переживає найбільше випробування в новітній історії – бореться за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора. У нинішній війні ми платимо надзвичайно велику ціну.

У День пам'яті Захисників  біля Алеї Пам'яті відбулася церемонія покладання квітів до стендів загиблих Захисників Миргородської громади.

Безперечно, це не єдиний день у році, коли  ми згадуємо полеглих та віддаємо їм шану. Однак це нагода для всього суспільства разом зробити усе можливе, аби пам’ять про героїв була збережена та зміцнена на багато поколінь вперед.

Ми схиляємо голову перед близькими та рідними кожного захисника і захисниці, в пошані до кожного нашого Героя, адже жодні слова не зможуть вгамувати біль втрати. Ми завжди пам’ятатимемо про Героїв, які загинули в «Іловайському котлі», а також про всіх тих, хто віддав життя за Україну під час повномасштабної російсько-української війни.

Шануймо полеглих!

Дякуймо живим!

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Ванансії

Потреба у працівниках на 30 серпня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у вересні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів на вересень 2024 року

     
     

Стартувала реєстрація виробників на участь у програмі «Національний кешбек»

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]