Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили розвиток молодіжної політики в громаді
2024-02-21

Відбулася зустріч представників Молодіжної ради з міським головою Сергієм Соломахою. У ході спілкування з очільником громади, керуючою справами виконавчого комітету Антоніною Нікітченко, начальницею Управління освіти, молоді та спорту Тетяною Колибельнік молоді активісти говорили про свою діяльність. Розповіли про результати опитування, які планують використати для  розвитку молодіжної сфери та проєктів в Миргородській  громаді.  

Поділилися враженнями від участі у Форумі впливової молоді, де презентували 2 проєкти:  розвиток молодіжного туризму  та  Національно-патріотичний вишкіл в громаді. Висловили своє бачення розвитку молодіжної політики та інших сфер життєдіяльності громади. Звісно ж, порушили проблемні питання в  молодіжній політиці та висловили своє бачення, як покращити життя молоді.

 "Відбулася чергова змістовна зустріч із представниками Молодіжної ради.  Важливо, що молодь не є байдужою до різних проблем, зокрема, до  патріотичного виховання, екології, туризму.  Має слушні ідеї та щире бажання взаємодіяти", -  прокоментував міський голова Сергій Соломаха.

 Нагадаємо, що Молодіжну раду при Миргородській міській раді, як молодіжний консультативно-дорадчий орган, утворений з метою залучення молоді до формування та реалізації молодіжної політики у Миргородській міській територіальній громаді, сприяння демократизації суспільства, розвитку молодіжного руху, врахування проблем і запитів молоді при розробленні та реалізації рішень і заходів громади, було створено рішенням 32 сесії міської ради восьмого скликання від 24.05.2023 року № 121

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]