Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили перспективи реалізації стратегій розвитку громад
2024-05-20

Відбулася регіональна конференція «Стратегічне планування: від затвердження документа до успішного впровадження», в якій взяли участь представники 8 громад Полтавщини – Миргородської, Гребінківської, Лохвицької, Оржицької, Піщанської, Сенчанської, Семенівської та Чорнухинської ТГ. Учасниками конференції від Миргородської громад були: заступник міського голови - начальник Управління економічного розвитку та інвестицій Наталія Молочко, заступник начальника Управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю Оксана Бессонова, начальник відділу стратегічного планування, інвестиційної політики та енергоменеджменту Інна Рубан, головний спеціаліст відділу стратегічного планування, інвестиційної політики та енергоменеджменту Олена Гавловська.

Упродовж періоду від серпня 2023 року до квітня 2024 року ці 8 громад працювали над розробкою стратегій розвитку на період до 2027 року та формуванням планів заходів їх реалізації за експертної підтримки громадської організації «Ендшпіль» у рамках проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», що став можливим завдяки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Учасники конференції обговорили аспекти підготовки стратегій розвитку на всіх етапах її розроблення. Зокрема, йшлося про аналіз найновіших тенденцій розвитку громад та їх вплив на стратегічне планування; інструменти аналізу потреб громади під час розробки стратегій; шляхи залучення мешканців до процесу розробки стратегій; огляд типових викликів, з якими можуть стикатися громади під час розробки стратегій; методики оцінки впливу реалізованих проєктів на розвиток громади.

Конференція відбулася у форматі тематичних обговорень, під час яких виступили голова правління ГО «Ендшпіль» і координаторка проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей» Ірина Литвинчук, керівниця групи радників та експертів проєкту Ольга Іванюк, експерти, які надавали методичну і методологічну допомогу громадам у процесі розробки стратегій розвитку, та представники громад.

Захід організований ГО «Ендшпіль» у рамках проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Перелік боржників до бюджету громади станом на 1 липня 2024 року!

За інформацією податкової служби, 5788 жителів громади станом на 1 липня 2024 року мають борг до бюджету громади, загальна сума якого складає близько 16,0 млн грн. 

Перевірити наявність боргу можна за посиланням.

     
     
Потреба у працівниках
Потреба у працівниках на 17 липня 2024 року
 
     
     
Затверджено технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок

Миргородська міська рада повідомляє, що рішенням п’ятдесят першої сесії Миргородської міської ради восьмого скликання від 12 липня 2024 року №196 "Про розгляд та затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок":

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]